Декларация за поверителност

Личните данни на Потребителите се обработват в съответствие със ЗЗЛД и се включват в база данни. SiLVER COURT полага дължимата грижа и отговарят за защита на личните данни в съответствие със ЗЗЛД.

 

Профилите на Потребители, които нарушат условията за ползване на сайта и онлайн магазина, както и профили на Потребители, които ги използват не по предназначение се заличават.

 

Потребителят има право във всеки един момент да оттегли даденото съгласие за обработване на личните му данни от SiLVER COURT. Оттеглянето следва да бъде направено чрез изпращане на съобщение на имейл shop@silvercourt.bg. Получаването на оттеглянето следва да бъде потвърдено по имейл от SiLVER COURT. При оттегляне на съгласието на Потребителя за обработване на личните му данни, неговият профил се заличава. Потребителят има право да променя личните си данни на своя профил на Сайта.

 

Потребителят има право на достъп до отнасящите се до него лични данни на своя профил на Сайта или въз основа на писмено заявление, адресирано до адреса на управление на SiLVER COURT или въз основа на заявление, подадено по електронен път по реда на Закона за електронния подпис на имейл shop@silvercourt.bg

 

Със завършването на регистрацията на профил на Сайта Потребителят дава своето съгласие с настоящите Общи условия, както и с доброволното предоставянето на своите лични данни на SiLVER COURT за обработка за следните цели: А) завършване на поръчка, продажба и доставка на стоки на Потребителя; Б) за изпращане на рекламни и маркетингови съобщения на Потребителя по имейл или чрез Facebook профил, Instagram профил В) за потвърждаване или промяна на личните данни на Потребителя; Г) за изпращане на покани за участие в различни маркетингови програми, кампании и промоции; Д) за проследяване на потребителското поведение на Потребителя, вкл. брой, вид и размер на покупките му; Е) за изследване на мнението на Потребителя чрез изпращане на покана за участие в различни маркетингови проучвания.

 

Регистрацията на профил на Сайта се извършва с попълване на регистрационния формуляр от Потребителя, който е достъпен след натискане на линка за регистрация на профил. Полетата, които задължително следва да бъдат попълнени са отбелязани със звездичка. При успешно приключване на регистрацията Потребителят получава потребителско име и парола, с които може да влиза в създадения му в Сайта профил и да прави поръчки на стоки, предлагани за продажба на Сайта, както и да вижда история на своите поръчки.

 

Съдържанието на Сайта е достъпно за разглеждане от Потребителите и гости на Сайта напълно свободно. Регистрацията на профил е необходима само при ползване на определени функционалности на Сайта. Процедурата по регистрация на профил на Сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Регистрацията не е задължителна за извършване на поръчки.


За неуредените в настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство. Всички спорове се решават от компетентния български съд.