UNOde50

UNOde50 е испанска марка, основана през 1996 г. Стартира с идеята да създава от всеки модел само по 50 бр. Бързото разрастване на бранда прави това невъзможно. Днес може да откриете бижутата на UNOde50 в над 40 държави с повече от 100 магазина - Амстердам, Барселона, Берлин, Мадрид, Мексико, Токио, Париж, Рим, Маями, Москва и много други емблематични градове. В момента марката предлага лимитирани серии бижута, които са по 50 бр и всяко едно от тях е гравирано с пореден номер от 1 до 50.


Бижутата UNOde50 са направени от уникална сплав. Те са с покритие от стерлингово сребро (15 микрона дебелина) или жълто злато (18к, 3 микрона). Покритието е много устойчиво и не се наблюдава износване. Това са изцяло ръчно създадени и гравирани на ръка бижута.

Материалите, които се използват са висококачествена естествена испанска и италианска кожа, кристали Swarovski, мурано стъкло и естествени перли. "UNOde50 може да откриете в магазини SiLVER COURT в Serdika Center, Park Center Sofia, Bulgaria Mall, Mall Plovdiv, Grand Mall Varna & Delta Planet Varna. "