Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.
Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *    Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *

Често задавани въпроси

Кои са SILVER COURT?

От 2016 г. верига магазини SILVER COURT е сертифициран партньор на официалните вносители за България на световноизвестните бижутерийни марки PANDORA, Thomas Sabo, UNOde50, Bliss, TI SENTO Milano и Blush.
SILVER COURT разполага с 5 физически обекта и онлайн магазин, в които работят над 30 професионални консултанти.

Къде мога да открия SiLVER COURT в България?

Магазини SILVER COURT може да откриете на следните адреси в страната:

София

  • Park Center Sofia, бул.Арсеналски 2, ет. Партер (може да откриете следните марки: Pandora, Thomas Sabo, UNOde50, Bliss, Blush и Ti Sento Milano)
  • Bulgaria Mall, бул. България 69, eт.Партер (може да откриете следните марки: Pandora, Thomas Sabo, UNOde50, Bliss, Blush и Ti Sento Milano)
  • Serdika Center, бул.Ситняково 48, ет. Партер (може да откриете следните марки: Thomas Sabo, UNOde50, Bliss, Blush и Ti Sento Milano)

Велико Търново

  • ул. "Стефан Стамболов" 69 (може да откриете следните марки: Pandora, Thomas Sabo, UNOde50, Blush и Ti Sento Milano)

Стара Загора

  • Mall Galleria Stara Zagora, ул. Хан Аспарух 30, ет. 1 (може да откриете следните марки: Thomas Sabo, UNOde50, Bliss, Blush и Ti Sento Milano)

Каква е Гаранцията на бижутата, закупени от silvercourt.bg?

Производствената Гаранция на всички артикули, закупени от SILVER COURT е 2 години. Подробна информация може да намерите в раздел Общи Условия в секция „Гаранция“.

Какъв е срокът на доставка?

Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета. В изключителни случаи, като празнични и промоционални периоди, както и при извънредна натовареност на куриерските фирми, е възможно този срок да достигне до 5 работни дни.

Каква е цената на доставката?

Всяка поръчка в silvercourt.bg на стойност над 200 лв. е с безплатна доставка. Цената за доставката на поръчки до 200 лв. варира спрямо посочения от Вас адрес и се определя изцяло от куриерската фирма.

Мога ли да променя вече направена поръчка?

Промяна в първоначално входираната от Вас поръчка е възможна до момента, в който бъде изпратен имейл, че поръчката Ви е приета успешно. След изпращане на този имейл повече промени по поръчката Ви не могат да бъдат нанасяни. За всякакви въпроси и уточненения относно промяна в поръчката Ви можете да се свържете с нас на имейл shop@silvercourt.bg  

Какво да направя, ако имам въпрос/проблем с поръчката?

За всички въпроси, свързани с Вашата поръчка, можете да свържете се с нас на имейл shop@silvercourt.bg

Какво да направя, ако имам въпрос/проблем с бижуто ми?

За въпроси, свързани със замяна, рекламация или връщане на стоки можете да се свържете с нас на имейл service@silvercourt.bg

При всякакви други въпроси относно Вашето бижу може да се свържете с нас на имейл info@silvercourt.bg

Как да определя подходящия размер?

За да изберете най-точно подходящия размер на Вашата гривна следвайте инструкцията:

*За меки гривни от колекция Pandora Moments препоръчваме поне 1,0 см по-голям размер от обиколката на китката Ви!

За да изберете най-точно подходящия размер на Вашия пръстен следвайте инструкцията:

(Подадените размери са стандартизирани и са в мм, означаващи вътрешния диаметър на халката на пръстена. Възможно е те да варират с 0,1-0,2 мм спрямо различните модели на пръстените. По-конкретна информация за размера на избрания от Вас модел можете да откриете в сайта ни под продуктовия номер на съответния модел.)

За да добиете най-вярна представа за дължината (в см) на Вашето колие следвайте инструкцията:

 

Мога ли да заменя закупено бижу?

Да, в рамките на до 14 дни от датата на получаване на бижуто от Ваша страна, като то трябва да е в първоначален търговски вид, без следи от употреба и в оригиналната опаковка. Ако желаете замяна за друг артикул или размер, моля, свържете се с нас на service@silvercourt.bg за повече детайли.

Мога ли да върна закупено бижу?

Да, в 14-дневен срок от датата на получаване на бижуто от Ваша страна, като то трябва да е в първоначален търговски вид, без следи от употреба и в оригиналната опаковка. Връщане на стока във физически магазин не е възможно. Възстановяване на сумата се извършва единствено по банков път.

В каква опаковка ще получа поръчаните артикули?

Всички бижута и часовници се опаковат по стандартите и в оригиналните опаковки на съответния бранд. Към всяка поръчка получавате и Сертификат за Автентичност. Той е необходим за Гаранцията и следва да съхранявате, а при нужда да ни предоставите. Всяка поръчка получавате в луксозна торбичка на SILVER COURT.

Какво да направя, ако бижутата ми променят цвета си?

Промяна в цвета на сребърните бижута може да се наблюдава, ако те са изложени на замърсявания от различен характер. Това може да е следствие на контакт с различни химикали, козметика, влага и др., както и на естествен химичен процес, до който може да се стигне, ако бижутата не се носят известно време. Този процес е свързан с окисляването на среброто. През лятото потъмняване и пожълтяване е възможно да се получи и от редица външни фактори, сред които са рязката промяна на температурата, влажността на въздуха, киселинността на кожата, която се мени спрямо организма на човек и процесите, случващи се в него.

Как да съхранявам и да се грижа за своите бижута?

За да запази Вашето бижу своя първоначален блясък, върху него не трябва да попадат химикали, препарати, парфюм, солена или хлорирана вода, бяла и декоративна козметика. В случай на замърсяване от този тип изплакнете с чиста вода.

Не носете бижутата си при посещение на басейни, спа и разкрасителни процедури и не ги мокрете без необходимост. Не носете Вашите бижута, когато извършвате домашна работа, спортувате, взимате душ или спите. В противен случай може трайно и непоправимо да ги увредите.
Перлите изискват специално внимание. Те не трябва да влизат в контакт с парфюм, грим или лак за коса, тъй като това може да разруши тяхната структура. Алкохолът или други разтворители могат сериозно да увредят повърхността им. Перлите трябва да се съхраняват отделно от другите бижута, в идеалния случай в платнена торба или увити в мека кърпа. По този начин можете да предотвратите надраскването на синтетичните перли.
Важно! Закопчавайте внимателно Вашите бижута и никога не прилагайте сила. Пукнатини, драскотини, деформация, счупване, разкъсване и други механични повреди, възникнали след продажбата, не се покриват от Гаранцията.

Почистването на Вашите бижута е изключително деликатен процес. Повече детайли за всеки бранд може да прочетете в следващите раздели:

Почистване и грижа за бижута UNOde50

Бижута UNOde50 се произвеждат ръчно с различни материали, които изискват определен вид почистване. По-долу ще намерите няколко съвета, които да следвате в зависимост от вида на бижуто Ви:

  • Бижута UNOde50 със сребърно покритие: Стерлинговото сребро може да реагира чрез потъмняване при излагане на въздух, светлина или в определени случаи от различните видове pH на кожата. За да почистите подобни замърсявания Ви съветваме да използвате мека полираща кърпа за сребро.
  • Бижута UNOde50 със златно покритие: При замърсяване може да използвате мека кърпа, с която да почистите. Ако замърсяването не се отстранява, изпозлвайте мека кърпа с топла вода и pH неутрален сапун. Разтъркайте, след което почистете със суха кърпа. Ако върху изделието има елементи от кожа, кристали, перли бъдете внимателни, тъй като тези материали изискват друг вид грижа.
  • Бижута UNOde50 от кожа: За да почистите кожата използвайте хидратиращ крем без аромат и оцветители.

За да съхраните UNOde50 бижуто си използвайте оригиналните памучни торбички, в които сте го получили. По този начин ще предотвратите досег с външни фактори, които биха повлияли на неговия външен вид.

Почистване и грижа за бижута Thomas Sabo

Моля, използвайте кърпа за почистване на бижута, за да полирате леко потъмнелите участъци, връщайки бижутата до първоначалния им блясък. При по-замърсени участъци може да приложите разтвор от хладка вода с pH неутрален сапун. Бижута с оксидация трябва да се почистват с повишено внимание.

Почистване и грижа за бижута Pandora

Необходими са ви хладка вода, pH неутрален сапун и мека четка. Направете разтвор от водата и сапуна и оставете бижутата в него за няколко минути. С мека четка почистете бижуто, изплакнете и подсушете с кърпа. Бижута Pandora може да почистите и чрез специалните комплекти за многократна употреба, които се предлагат в нашата верига магазини, или чрез пожелателно профеисионално почистване от специалист-ювелир.

Повече информация може да получите на място в нашите магазини, както и на имейл info@silvercourt.bg

 

топ