Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.
Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *    Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *

Впусни се в нови приключения с тематичните талисмани Pandora Moments

Лято, слънце, приключения и... бижута Pandora, които са навсякъде с нас! Колекция „Лято“ за 2024 на бранда, която е повече от пленителна с множеството си свежи талисмани и закачливи символики, направи фурор по целия свят. Вдъхновението за всяко от бижутата в нея идва от природата и нейната дива страна, която от Pandora ни канят да прегърнем, впускайки се в множество шеметни приключения през горещите летни дни и нощи. А докато го правим, предлагаме на твоето внимание няколко от най-харесваните талисмани Pandora Moments, които да вземеш със себе си във всяко приключение!

Приключение“

Впечатляващият с ювелирния си дизайн сребърен офроуд джип с резервна гума и предна част в Pandora Shine и фини бели цирконии за фарове те кани директно да се отдадеш на дивото в себе си. А пък гравюрата в долната част на талисмана ти нашепва, че щастието се крие в това, да организираш пътувания с любимите си същества. Съгласна ли си?

„Изпълнена със светлина“

Светулката по начало е символ на надеждата – създание, което ни води, осветявайки пътя ни в тъмното. Именно такава си и ти – пътеводна светлина за всички около теб! Този висящ талисман в Pandora Shine също свети в тъмното благодарение на флуоресцентното си стъкло Мурано, което се зарежда от UV лъчите през деня – точно като теб!

„Раздвижи се“

Колелото е неизменна част от (извън)градския пейзаж през лятото и винаги ни отвежда към запомнящи се приключения. Пък и колелата на този нежен талисман се движат свободно – като теб! Затова нямаме никакво колебание, че „Раздвижи се“ заслужава почетно място на твоята гривна Pandora Moments!

„Морски фар“

Комбинацията от стерлингово сребро с ярък червен емайл и полупрозрачно стъкло Мурано винаги е добра идея, особено когато талисманът свети в тъмното. Не мислиш ли? Бъди спасителния морски фар за всеки, който търси широки усмивки и свежо лятно настроение!

 „Круиз“

Едва ли има по-подходящо време от лятото, да се отдадеш на (романтичен) круиз, понесена замислено върху солените морски вълни. Действай смело, а „Круиз“ от Pandora ще е твоят верен другар през цялото време!

„Любов и свобода“

По принцп романтиката витае навсякъде, така че можеш да я отбележиш подобаващо и с талисмана „Любов и свобода“, който предлагаме в два варианта според вкуса ти: от стерлингово сребро с тъмносин кристал и в Pandora Shine със стъкло Мурано и кубични циркнии за повече блясък!

„Добро настроение“

Накъдето и да тръгнеш, винаги взимай със себе си „Добро настроение“, което от Pandora са пресъздали в ултра сладкото сребърно маймунче с кубичен цирконий на коремчето, което виси надолу с главата, докато държи банан в Pandora Shine. Между другото знаеш ли, че ръцете и краката на маймунката могат да се въртят?

Бонус:

Всички тези красоти вървят отлично както на класически гривни Pandora Moments, така и на кожени. Затова ти предлагаме два от любимите ни летни модели:

Новата двойна кожена тъмнокафява гривна Pandora за лято 2024, на която можеш да подредиш всичките си нови и любими талисмани, и чиято закопчалка е малък сребърен карабинер с гравюра Pandora.

Вдъхновената от морето и неговите обитатели електриково синя кожена гривна „Воден свят“ с нежна сребърна мидичка за закопчалка.

А след като си избереш бижу, стягай бързо багажа и отлитай към морето, планината или към което друго кътче те зове сърцето, като не забравяш да се впуснеш смело в нови приключения с Pandora!

Свързани продукти

Любов
Виж детайли

Pandora Гривна Любов

119 лв.
Сребърна гривна
Виж детайли

Pandora Сребърна гривна

119 лв.
Любов и свобода
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Висулка Любов и свобода

119 лв.
Воден свят
Виж детайли

Pandora Moments Гривна Воден свят

99 лв.
Кожена гривна
Виж детайли

Pandora Гривна Кожена гривна

119 лв.
Приключение
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман Приключение

99 лв.
Добро настроение
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман висулка Добро настроение

119 лв.
Раздвижи се
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман висулка Раздвижи се

119 лв.
Изпълнена със светлина
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман висулка Изпълнена със светлина

139 лв.
Любов и свобода
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман висулка Любов и свобода

159 лв.
Морски фар
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман висулка Морски фар

139 лв.
Круиз
Виж детайли
Купи продукта

Pandora Талисман Круиз

119 лв.
топ