Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.
Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *    Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *

Защо да изберете ваучер за подарък от SILVER COURT

На всеки от нас се е случвало да изпадне в ситуация, в която се чуди какво да избере за подарък на любим човек или пък се колебае, дали това, което сам(а) той или тя харесва, ще допадне и на човека, за когото го избира. А тъй като тези дилеми сякаш са още по-объркващи и необятни когато става дума за бижута и(ли) часовници, в магазини SILVER COURT предлагаме идеалното решение за всеки повод, сезон и празник: ваучер за подарък!

И за да не звучим голословно, ще изброим предимствата на нашите ваучери, с които вярваме, че ще ви помогнем да решите сложните казуси около избора на подарък за близък, приятел, колега и(ли) специален човек в живота ви. Ето ги и тях:

Избирате сума спрямо бюджета, с който разполагате

Предлагаме 4 варианти за подаръчни ваучери спрямо сумата, на която се спрете – за 50, 100, 150 или 200 лв. В случай, че избере по-скъпо бижу или часовник от сумата, на която възлиза ваучерът, човекът на когото сте го подарили може да доплати на място в магазина остатъка от сумата в брой или с карта спрямо желанието си.

Получавате повече свобода относно локацията за закупуване и оползотворяване на ваучера

Новите ни подаръчни ваучери вече важат във всеки магазин SILVER COURT в София и Велико Търново без значение от кой обект са закупени. Тези, които досега са подарявали ваучери за магазини SILVER COURT знаят, че всеки ваучер важеше само на място в обекта, от който е закупен. От този месец това се променя и вече можете да купите подаръчен ваучер от магазин SILVER COURT в София или Велико Търново по ваш избор, а този за когото е ваучерът, може да го използва в удобен за него магазин от веригата ни. В София ще ни откриете в Park Center, Сердика Център и Bulgaria Mall, а във Велико Търново – на ул. „Стефан Стамболов“ 69 (срещу р-т „Щастливеца“).

Давате време на любимия човек да направи своя избор

Валидността на всеки подаръчен ваучер в SILVER COURT е 6 месеца от датата, на която е закупен. Така този за когото е предназначен ваучерът, може да се възползва от него в рамките на половин година без да се чувства притиснат от времето, когато прави своя избор какво да получи от вас.

Поднасяте стилен подарък, който ще усмихне всеки

Новият изчистен дизайн на нашите ваучери ги прави перфектен вариант за подарък както за дами, така и за господа. Всеки ваучер е опакован в изискан черен плик от луксозна хартия, който поражда усмивки и запечатва спомена.

 

Така че не се колебайте повече, а изберете ваучер за подарък от магазини SILVER COURT и зарадвайте любимите си същества, като им поднесете любов в красива опаковка!

топ