Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува.
Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *    Уважаеми клиенти, стандартният срок за обработка и изпращане на поръчки вече е намален на до 3 работни дни от получаване на потвърждението, че поръчката Ви е приета и на до 5 работни дни в промоционални и по-натоварени периоди!   *

Топ 5 аксесоари с кожа за Него през есента

Силно харесваме мъже, които обичат да се грижат за външния си вид и винаги носят стилни аксесоари, с които привличат погледите моментално където и да се появят. Именно те ни вдъхновиха за новия ни материал, в който предлагаме топ 5 аксесоари с кожа за Него през есента. А защо с кожа ли? Ами защото обожаваме кожени бижута и часовници и ги намираме за подходящи както за всекидневна визия с бяла спортна тениска, така и за по-елегантен стайлинг с черна риза и официален панталон.

Започваме с едно от новите ни предложения: ръчно изработена в Мадрид гривна от естествена кожа със закопчалка със сребърно покритие. Цветът на кожата е тъмнокафяв, а плетката – класическа. Или казано накратко: това е гривна, която пасва отлично на всеки тоалет в гардероба.

Второто ни предложение отново е от есенната колекция за 2024 на UNOde50, като този път гривната е двойна, от черна естествена кожа и с минималистичен дизайн. Това я прави подходяща едновременно за разходка в парка с бяла тениска, както и в комбинация с риза и кожено яке в по-студените есенни дни.

Продължаваме с часовник от бунтарската колекция Rebel at Heart на Thomas Sabo, която е известна с провокативните си дизайни и перфектно изваяни елементи. Такъв е както подаващият се сякаш от корпуса череп, с който се сверява часовникът, така и завоалираното в черния циферблат изображение на череп, изпъкващ между изящните серифни цифри в сребрист цвят. Черната кожена каишка позволява да съчетаете часовника както с риза и сако в офиса, така и с по-небрежен аутфит за уикендите сред приятели.

Следва нещо по-цветно и особено впечатляващо – гривна от естествена кожа в преливащи сиви нюанси с нестандартна сребърна закопчалка, чийто основен акцент е красивият синтетичен тюркоаз, способен да освежи мигновено всяка визия. Подходящ както за по-топлите, така и за по-студените дни, този модел мъжка гривна е отличен избор за (подарък за) всеки джентълмен.

За финал се спираме на ръчно изработен ключодържател с естествена кожа, който е част от специална колекция на UNOde50, създадена в подкрепа на борбата с рака на простатата и съхраняване на психическото здраве при мъжете. Освен че напомня за наболялата тема с дизайна и името си, ключодържателят Mr. Moustache е отлична идея за подарък, с който да подкрепите каузата, тъй като средства от всяка продажба на аксесоара по целия сват са пренасочени за борбата с рака на простатата.

Още идеи за стайлинг за вас, господа, ще откриете тук.

 

Свързани продукти

Mr. Moustache
Виж детайли

UNOde50 Ключодържател Mr. Moustache

115 -% 79 лв.
Mr. Moustache
Виж детайли

UNOde50 Гривна Mr. Moustache

90 лв.
Thomas Sabo Часовник
Виж детайли

Thomas Sabo Часовник

546 -% 329 лв.
Thomas Sabo Гривна
Виж детайли

Thomas Sabo Гривна

387 лв.
Ser Natural
Виж детайли

UNOde50 Гривна Ser Natural

160 лв.
Ser Natural
Виж детайли

UNOde50 Гривна Ser Natural

160 лв.
топ